ÉRTHETŐ JOG

A jog ismertté tétele

Dr. Kocsis Ildikó hivatásul választotta a jogi szakmát. Ez számára nemcsak egy munka, szakmájában célokat tűzött ki maga elé, és küldetést fogalmazott meg saját maga számára. Mégpedig azt, hogy a jogot széles körben érthetővé tegye. Ezért jött létre az Érthető Jog.

Számára fontos, hogy az emberek ne csak sodródjanak a jogi procedúrák hullámain, hanem értsék is mindazt, ami a tárgyalóteremben vagy más jellegű jogi helyzetben történik velük.

Rengeteg energiát fordít arra, hogy a jogi ügyekben nem járatos emberek is érthető információkhoz juthassanak az őket érintő, vagy éppen csak érdeklő jogi kérdésekről.

Fontos, hogy az átlagember is eligazodjon a jogi ügyekben, ne kelljen csupán azért jogilag nem tiszta megoldásokat választaniuk, mert nem értik a jogot.

Érthető Jog

Dr. Kocsis Ildikó írásai többek közt megtalálhatóak az Érthető Jog oldalon és kiadványokban, ahol mindenki érthető válaszokat  talál a jog sokféle területét érintő kérdésére. Legyen az egy egyszerű szerződés, polgári per, vagy egy cégalapítás, az Érthető Jog segít. Az ügyvéd által készített írások minden jogi kérdést hétköznapi nyelven, érthetően magyaráznak mindenféle jogi kérdésben a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig.

Ha Ön is szeretné jobban megérteni a jogi előírásokat, kövesse az Érthető Jog blogját. Ha biztosan nem akar semmiről lemaradni, iratkozzon fel a népszerű és ingyenes Érthető Jog Hírlevélre.

További segítséget talál még a Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda oldalán. Kövesse a Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda cikkeit, és iratkozzon fel az ügyvédi iroda Jogi Tájékoztató Hírlevelére!