ÉRTHETŐ JOG

Dr. Kocsis Ildikó hivatásul választotta a jogi szakmát. Ez számára nemcsak egy munka, szakmájában célokat tűzött ki maga elé, és küldetést fogalmazott meg saját maga számára. Mégpedig azt, hogy a jogot széles körben érthetővé tegye.

Számára fontos egyrészt, hogy ügyfelei ne csak sodródjanak a jogi procedúrák hullámain, hanem értsék is mindazt, ami a tárgyalóteremben vagy más jellegű jogi helyzetben történik velük.

Ezen kívül rengeteg energiát fordít arra, hogy a jogi ügyekben nem járatos emberek is érthető információkhoz juthassanak az őket érintő, vagy éppen csak érdeklő jogi kérdésekről.

Fontos, hogy az átlagember is eligazodjon a jogi ügyekben, ne kelljen csupán azért jogilag nem tiszta megoldásokat választaniuk, mert nem értik a jogot.

Dr. Kocsis Ildikó írásai többek közt megtalálhatóak az Érthető Jog oldalon és kiadványokban, ahol mindenki érthető válaszokat  talál a jog sokféle területét érintő kérdésére. Legyen az egy egyszerű szerződés, polgári per, vagy egy cégalapítás, az ügyvéd által készített írások minden jogi kérdést hétköznapi nyelven, érthetően magyaráznak mindenféle jogi kérdésben a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig.

További segítséget talál a Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda oldalán. Ha Ön is szeretné jobban megérteni a jog Önre vonatkozó területeit, kövesse a Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda blogját, és iratkozzon fel népszerű Jogi Tájékoztató Hírlevelükre!