KOCSIS ÉS SZABÓ ÜGYVÉDI IRODA

A Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát Dr. Kocsis Ildikó alapította Budapesten. 2004-ben, majd 2014-ben Dr. Szabó Gergely partnerként csatlakozott az ügyvédi irodához.

Dr. Kocsis Ildikó és Dr. Szabó Gergely elhivatott az iránt, hogy az embereket széles körben megismertesse jogaikkal. Fontosnak tartják, hogy minden alkalommal érthetően beszéljenek a jogról. Éppen ezért alapították meg a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát, ahol saját célkitűzéseiket és elveiket intézményesíteni tudták. Az iroda egyik fő célja, hogy az ügyfelek mindig tudják és értsék, hogy pontosan mi is történik jogi problémáik kezelése során. Lényegesnek tartják olyan megoldások, lehetőségek ismertetését az ügyfelekkel, melyek segítségével megalapozott jogi döntéseket tudnak hozni.

A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda célja olyan kapcsolat kialakítása, mely során valódi együttműködés alakulhat ki ügyfeleikkel, és amelyben teljes mértékben tudják képviselni ügyfeleik jogi érdekeit.

Ügyfeleik véleménye alapján az iroda gyors, pontos munkájával járult hozzá mindennapi működésükhöz és megbízható partnerre leltek az iroda munkatársaiban.

Hol találja meg a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát?

A  Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda Budapesten, a Corvin negyed közelében, a Ferenc körúton található. Érkezzen akár gépkocsival, vagy tömegközlekedéssel, az új irodát gyorsan és kényelmesen elérheti! Az iroda közelében a környező utcákban és a Corvin Bevásárlóközpont parkolójában Ön könnyen és gyorsan tud parkolni. Jobban szereti a gyors tömegközlekedést igénybe venni? A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda az Üllői út és a Ferenc körút kereszteződésénél található, így 3-as (kék) metróval, valamint a 4-es és 6-os villamossal is gyorsan és könnyen juthat el hozzájuk.

Címük: 1094 Budapest, Ferenc körút 39. IV/1.

Hívja az irodát az 1/266-6621 vagy 30/692-9392-es számon, vagy
Írjon az info(kukac)kocsis-iroda.hu e-mail címre!